Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Kuyruğun başı var, sonu yok!

Kış turizminin önemli kayak merkezlerinden Uludağ, sömestir ve hafta sonu tatili dolayısıyla tatilci akınına uğradı. Kayak pistlerinde yoğunluk yaşanırken, teleferiğe binmek isteyenler ise metrelerce kuyrukta bekledi.

Kış turizminin önemli kayak merkezlerinden Uludağ, sömestir ve hafta sonu

Kış ve kayak turizminin gözde merkezlerinden Uludağ’da, sömestir ve hafta sonu tatili dolayısıyla doluluk oranının yüzde 100’e ulaştı. Bazı tatilciler, pistlerde kayak yaparken, bazıları da kızakla kayarak, tatilin keyfini çıkardı. Güneşli havanın hakim olduğu Uludağ’da kar kalınlığı, 130 santimetre olarak ölçüldü. 

METRELERCE KUYRUK OLUŞTU

Tatilciler, yarı yıl tatili ile hafta sonu tatilini Uludağ’da geçirmek isteyince Bursa- Uludağ yolunda, uzun araç kuyrukları oluştu. Uludağ Milli Parkı gişelerinde yüzlerce sürücü, araçlarıyla sıra bekledi. 

Uludağ yolunun yoğun olduğunu öğrenen bazı kişiler ise kara yoluyla dağa çıkmak yerine teleferikle çıkmayı tercih etti. Binlerce kişi, teleferiğe binebilmek için metrelerce kuyruk bekledi. 


Avatar Seç KAPAT
Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Salih
Sıradaki Haber Bursa’ya bakanlıktan özel ziyaret! İncelemek için geldiler…