La Casa De Papel’in yeni sezon heyacanı şimdiden sosyal medyayı sardı!

Netflix’in büyük ses getiren yapımlarından biri olan La Casa De Papel’in yeni sezon tarihi merakla bekleniyor. Birçok ödüle layık görülen dizinin Türkiye’deki hayranları La Casa De Papel’i Twitter’ın gündemine taşıdı. 4. sezonun 2020 Nisan ayında yayınlanmasından sonra fenomen dizinin fanatik izleyicileri yeni bölümler için adeta nefesini tuttu.

La Casa De Papel’in yeni sezon heyacanı şimdiden sosyal medyayı sardı!

Yapım aşamasında İspanya’da ulusal bir kanal için televizyon dizisi olarak tasarlanan La Casa De Papel, ilk sezonuyla büyük bir başarı elde etmişti. Ancak ikinci sezonunda izlenme rakamlarında muhteşem bir gerileme yaşayan dizi yayın hayatından kaldırılma riskiyle karşı karşıya kalmıştı. Netfilix’te yayınlanmaya başladıktan sonra ise dizi uluslararası arenada keşfedildi ve en çok izlenen diziler arasındaki yerini aldı. Merak uyandıran kurgusu, olay örgüsü ve şahsına münasır karakterleriyle dikatleri çeken dizi gerçek bir fenomene dönüştü. İki sezon olarak Netflix’te yayınlanan dizi Proseför’ün çarpıcı soygun planı, şehir isimlerinden oluşan çete liderleri, Dali maskeleri, anarşist söylemler, Ciao Bella şarkısı ile yepyeni bir dünya yarattı.

Üçüncü sezonun başında darphane soygunundan kazandıkları parayı hunharca harcayan çete liderleri Rio ve Tokyo’nun ayrılığı yüzünden yeniden bir plan yapmak mecburiyetinde kaldı. Rio’nun yakalanması yeni bir soygunu seyircinin karşısına çıkarttı. Dördüncü sezonda ise soygunun Proseförün planlarının dışına çıkması izleyicisini ters köşeye yatırdı. Şimdi La Casa De Papel hayranları yeni sezonu bekliyor. Bu özlem sosyal medyanında gündemine geldi. İşte La Casa De Papel’i merakla bekleyen sosyal medya paylaşımları…

Inkedla casa de papel_LI

Inkedla casa de papel2_LI

Inkedla casa de papel3_LI

Inkedla casa de papel4_LI

Inkedla casa de papel5_LI

Inkedla casa de papel6_LI

Inkedla casa de papel7_LI

Inkedla casa de papel8_LI

Inkedla casa de papel9_LI

Inkedla casa de papel10_LI

Inkedla casa de papel11_LI

Inkedla casa de papel12_LI

Inkedla casa de papel13_LI

Inkedla casa de papel14_LI

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON NE ZAMAN?

La Casa De Papel 5. sezon tarihi henüz belli olmadı. Ancak Netflix’te La Casa De Papel ekranında final bölümü için “Kesin bilgi: Final sezonu yakında” yazıyor. La Casa De Papel’in 5. sezon fragmanı da henüz yayınlanmadı. Ancak dizinin sevenlerini heyecanlandıran paylaşım La Casa De Papel’in resmi Twitter hesabından İspanyolca, “El atraco llega a su fin” (Soygun sona eriyor) paylaşımı yapıldı.

La Casa De Papel’in merakla beklenen 5. sezonunda Alvaro Morte’nin canlandırdığı Proseför karakteri ve ekibinin inanılmaz görünen soygunu tamamlaması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X