Lapseki’de Bursa Mehteranlı Ramazan Coşkusu

Lapseki Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Bursa Mehteran takımı tarafından muhteşem bir konser verildi….

Lapseki’de Bursa Mehteranlı Ramazan Coşkusu

Lapseki Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Bursa Mehteran takımı tarafından muhteşem bir konser verildi. Lapseki Belediyesi Sahil Sosyal Tesislerinde gerçekleşen konsere vatandaşların ilgisi yoğun oldu. İftar saatinde başlayan program, yatsı namazına kadar sürdü. İzleyen vatandaşların Mehteran takımının okuduğu marşları telefonlara kaydetmeleri ilgi çekti. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, “Lapseki Belediyesi olarak her akşam iftar yemeği veriyoruz.çeşitli akşamlarda da Ramazan etkinlikleri düzenliyoru. Bu akşam Bursa Mehterini dinliyorsunuz. Bir sonraki programa semazen gösterisini izleyeceksiniz. Ardından Lapseki İlahi Grubu, müzik dinletisi, çocuk programı ve İbrahim Sadri’nin şiir dinletisiyle Ramazan etkinliklerimiz sona erecek.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X