Latif Dörtçelik kayıp vermeden!

Mavi beyazlılar oynadığı 3. maçta Mustafakemalpaşa ekibi Akşemsettin Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nin 3-0’la geçerek adını bir üst tura yazdırdı.

Latif Dörtçelik kayıp vermeden!

TOLGA ÖZTAŞ

Genç Erkekler Futsal 1. Küme B Grubu’nda oynanan son hafta karşılaşmasında Gürsu Latif Dörtçelik Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, Akşemsettin Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’ni 3-0 mağlup etti. Atıcılar Çok Amaçli Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını mavi beyazlılar 15. dakikada Yılmaz’ın attığı golle 1-0 önde kapattı.

Yılmaz damga vurdu!

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan taraf Gürsu Latif Dörtçelik Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi oldu ve 17. dakikada Yılmaz ile durumu 2-0’a getirdi. Mavi beyazlılar, 26. dakikada Kasım’ın kırmızı kart görmesiyle 2 dakika 4 kişi oynadı ve büyük baskı gördü. Gürsu Latif Dörtçelik Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, 29’da günün yıldızı Yılmaz’ın golüyle maçı 3-0 kazanarak adını bir üst tura yazdırmayı başardı.

SALON: Atıcılar Çok Amaçlı

HAKEMLER: Hasan Yıldırım (**), Yahya Kan (**)

GOLLER: Dk.15-17-29 Yılmaz (Latif Dörtçelik)

KIRMIZI KART: Dk.26 Kasım (Latif Dörtçelik)

LATİF DÖRTÇELİK MTAL: Abdulsamet (**), Levent (**), Cemil (***), Kasım (*) (Dk.28 Yakup), Yılmaz (***)

AKŞEMSETTİN MTAL: Resul (*), Fatih (**), Alper (*), Yunus Emre (*), İlkay (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X