Le Guen fırçayı bastı

Sert ikazlarda bulunan Fransız teknik adam “Basit hatalar yaptık. Rakibe bu kadar fırsat vermememiz gerekiyordu. İdmanlarda çok çalışarak bunları tekrarlamamız gerekiyor. Bazılarınızın performansı bende hayal kırıklığı yarattı.” dedi.

Le Guen fırçayı bastı

Bursaspor, cumartesi günü deplasmanda Kayserispor’la oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor. Dünü tek idmanla geçiren yeşil beyazlılar’da Teknik Direktör Paul Le Guen, idman öncesi oyuncularıyla saha ortasında yaklaşık 15 dakika süren bir toplantı gerçekleştirdi. Fransız teknik adamın Galatasaray maçında yapılan hatalardan bahsettiği ve sert ikazlarda bulunduğu gözlemlendi. 

FIRSAT VERMEMELİYDİK

Paul Le Guen “Galatasaray karşısında ilk yarı iyiydik fakat ikinci yarı bize yakışmayan bir görüntü vardı. Basit hatalar yaptık. Rakibe bu kadar fırsat vermememiz gerekiyordu. İdmanlarda çok çalışarak bunları tekrarlamamız gerekiyor. Her maç bizim için büyük ders. Bazılarınızın performansı bende hayal kırıklığı yarattı. Artık Kayserispor maçını düşünmenizi istiyorum. Kazanarak yolumuza devam etmeliyiz” şeklinde uyarılarda bulundu. 

HOCA KARARSIZ

Antrenmanın ilk bölümde kondisyon çalışan yeşil beyazlılar, ardından taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Pablo Martin Batalla’nın Kayserispor randevusunda oynamama ihtimali üzerine kime orta sahada kime forma vereceği konusunda şuan için kararsız olduğu belirtilen Teknik Direktör Paul Le Guen’in, Jorquera, Bilal Kısa ve Furkan Soyalp’in antrenmanlardaki görüntüsüne göre karar vereceği belirtildi. Delarge çalışmadaki hırslı ve istekli görüntüsüyle dikkat çekerken, Ertuğrul Ersoy’da performansıyla göz doldurdu.

Bir daha geç kalma Kembo

Teknik Direktör Paul Le Guen, dünkü çalışmaya geç çıkan Jires Kembo’yu da sert bir şekilde uyardı. Takımla yapılan toplantının ardından tecrübeli futbolcuyu yanına çağıran Fransız teknik adamın, oyuncusundan bir daha antrenmana geç kalmamasını istediği öğrenildi. 

Batalla Kayseri’de çok zor

Bursaspor’da Pablo Martin Batalla’nın cumartesi günkü Kayserispor mücadelesinde forma giymesi zor gözüküyor. Dünkü antrenmana çıkmayan Arjantinli yıldızın kasığında problem bulunduğu ve forma giymesinin zor olduğu belirtildi. Kayserispor maçı sonrası verilecek milli arada, Batalla’yla ilgili net karar verilecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X