Le Guen: ‘Takım savaşmayı asla bırakmadı’

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, 3-2’lik Alanyaspor galibiyeti sonrası karşılaşma açıklamada bulundu.

Le Guen: ‘Takım savaşmayı asla bırakmadı’

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, karşılaşma sonrası açıklamada bulundu.

Le Guen “Sonuçtan memnun olduğumu söyleyerek başlamak istiyorum. İlkyarıdaki performansımızdan memnunum. İkinci yarıda organizasyonu kaybettik ve işleri biraz zorlaştırdık. Ama önemli bir galibiyet aldık. Taraftarımız da stadın ambiyansını güzelleştirerek bize çok yardımcı oldu. Takım da savaşmayı asla bırakmadı. Galip gelmemizdeki önemli sebeplerden biriydi.” dedi.

“Ben ona yardımcı olmak için buradayım”

Kubilay Kanatsızkuş ile ilgili bir soruya Le Guen, “Bence gecenin tek negatif olayı bizim için belki de buydu. Kubilay bu kulübün akademisinden çıkmış genç ve Bursalı bir oyuncu. Büyük potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Yardım edilmesi gerekiyor. Ben ona yardımcı olmak için buradayım. Ama taraftarımızın da ona güvenini kazanması için yardımcı olmasını istiyorum” diye konuştu.

“İyi haberler alacaksınız”

Transfer konusunda sorulan soralara da Le Guen, “Şimdiden söyleyeyim, önümüzdeki günlerde iyi haberler alacaksınız. Hem sizin için hem de bizim için.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X