Leicester City, Vardy ve Mahrez’i satmayacak

İngiltere Premier Lig lideri Leicester City’nin teknik direktörü Claudio Ranieri, performanslarıyla bu sezon takımı sırtlayan Jamie Vardy ve Riyad Mahrez’i satmayı düşünmediklerini söyledi.

Leicester City, Vardy ve Mahrez’i satmayacak

Vardy ve Mahrez’in golleriyle 2-1 kazandıkları Chelsea maçından sonra soruları yanıtlayan İtalyan teknik adam, birçok takımın transfer listesinde yer alan iki futbolcuyla ilgili, “Kimse ocak ayında Vardy ve Mahrez’i satın alamaz” dedi.

İngiliz basınının “ölümcül ikili” dediği futbolculardan Vardy, bu sezon 15 gol ve 2 asist, Mahrez ise 11 gol ve 7 asistle oynarken, iki oyuncu Leicester City’nin şu ana kadar ligde attığı 34 golün yarısından fazlasını rakip filelere gönderdi.

İngiltere Milli Takımı’nın da formasını giyen 28 yaşındaki Vardy, 3 yıl önce 1 milyon sterlin bonservis bedeliyle takıma katılmıştı. Gol krallığı yarışında zirvede yer alan Vardy, üst üste 11 maçta gol atmış ve Hollandalı Ruud Van Nistelrooy’a ait 10 maç peş peşe gol atma rekorunu kırmıştı.

Leicester City, Cezayirli kanat oyuncusu Mahrez’i ise iki sezon önce ara transfer döneminde 400 bin sterlin bonservis bedeliyle kadrosuna dahil etmişti.

Chelsea’nin kasasından 64 milyon sterlin çıkardığı İspanyol Diego Costa ve Belçikalı Eden Hazard ise bu sezon ortaya koydukları performansla tartışmaların odağından yer alıyor. Costa geride kalan 16 haftada dört gol atarken, Hazard mayıs ayından bu yana skor üretemedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X