Lens’i tut gerisini düşünme

Mutlu Hoca, cumartesi günkü karşılaşmada ilk olarak Hollandalı oyuncuyu etkisiz hale getirmeyi planlıyor.

Lens’i tut gerisini düşünme

Bursaspor’un başında ilk maçına cumartesi günü çıkacak olan Teknik Direktör Mutlu Topçu, oyuncularına Fenerbahçe’yi ezberletiyor. 

Ligde Kayserispor karşısında ağır bir yenilgi almasına rağmen Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Beşiktaş’ı Vodafone Arena’da tek golle elemeyi başaran Fenrebahçe’nin artı ve eksi yönlerini oyuncularına anlatan genç teknik adamın, özellikle Jeremain Lens’e özel önlem alması bekleniyor. 

ORTA ALAN İÇİN KARARSIZ

İlk planını Hollandalı kanat oyuncusu durdurmak üzerine kuran Mutlu Hoca’nın oyuncularına Kayserispor-Fenerbahçe maçını izlettirdiği belirtildi. 

Sarı lacivertli takımın son haftalardaki en etkili silahı olan Lens’i fazla topla buluşturmamayı planlayan Mutlu Hoca’nın bu konuda kanat oyuncularından savunmaya yardıma gelmelerini istedi. Timsah’ın hocasının özellikle orta alanda kime şans vereceği konusunda hala kararsız olduğu öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X