Lewandowski’den Ballon d’Or ve Messi açıklaması

Bayern Münih’in yıldızı Robert Lewandowski, Ballon d’Or ödülünü Lionel Messi’ye kaptırmasının ardından neler hissettiğini anlattı.

Lewandowski’den Ballon d’Or ve Messi açıklaması

2021 Ballon d’Or yarışında Lionel Messi’nin arkasında ikinci olan Robert Lewandowski, zirveye çıkamadığı için üzüntüsünü dile getirdi.

2020/21 sezonunda Robert Lewandowski, Bayern Münih’in Bundesliga, DFL-Süper Kupası, UEFA Süper Kupası ve FIFA Kulüpler Dünya Kupası’nı kazanmasıyla birlikte tüm yarışmalarda 40 maçta 48 gol kaydetti ve 9 asist yaptı. Polonyalı yıldız, bu sezon ligde oynadığı 14 maçta ise 16 gol buldu.

Lewandowski, futbol dünyasında tartışma yaratan Ballon d’Or ödülü hakkında Sportowym kanalına verdiği demeçte üzüntüsünü paylaştı.

Lewandowski ne söyledi?

“Mutlu olduğumu söyleyemem. İçimde bir hüzün var. Sonuçlarından memnun değilim, bunu inkar etmeyeceğim. Çaresiz hissediyordum, ödüle çok yakındım. Elbette Messi’ye saygı duyuyorum ama çok üzüldüm. Onunla rekabet edebilmek bana ulaşabildiğim seviyeyi gösteriyor.”

Messi ne söyledi?

Bayern Münih yıldızı, Lionel Messi’nin France Football’a 2020 Ballon d’Or’u Lewandowski’ye verme çağrısını da yorumladı.

Arjantinli yıldızın, pandemi nedeniyle 2020’de verilmeyen ödülün Lewandowski’ye verilmesi gerektiğini söylemesi üzerine konuşan 33 yaşındaki golcü, “Messi’nin sözleri? Hoşuma gitti. Bu sözlerin boş değil de dürüst olması ve hissetmesi önemli olurdu. Ancak bu konuda hevesli değilim” ifadelerini kullandı.

NTV Spor

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X