‘Leylek Festivali’ne ilgi büyüktü

Karacabey Belediyesi tarafından bu yıl 13.’sünün düzenlendiği ‘Uluslararası Leylek Festivali’ büyük ilgi gördü.

‘Leylek Festivali’ne ilgi büyüktü

AYHAN FİDAN

Çok sayıda kişinin ilgiyle takip ettiği ‘Uluslararası Leylek Festivali’ renkli görüntülere sahne oldu. Eskikarağaç Mahallesi’nde yapılan festivalde halk oyunları, sihirbaz gösterileri, çeşitli yarışmalar, çocuklar için oyun parkurları ve şişme oyun grupları, bisiklet turu, tekne turu, fener alayı yapılırken, mahallî ürün stantları da yeraldı.

Avrupa Leylek Köyleri Birliği’ne üye olan ilçede bu festivale ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Karacabey’in gelişimi için 3T vizyonu adı altında bir vizyon planı belirlemiştik. Karacabey’in büyümesi ve gelişmesi açısından tarım olmazsa olmazımız.  Bunun yanında teknolojik yatırımlar olmalı ve turizm yatırımları da mutlaka desteklenmeli. Ekolojik turizm açısından gerçekten çok şanslı bir coğrafyadayız” diyerek Eskikaraağaç Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmaları anlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X