Leylek Pınarı parkı hizmette

Yıldırım Belediyesi, ilçeye yeni yeşil alanlar kazandırarak vatandaşların nefes almalarını sağlayacak sosyal donatı alanlarını hizmete açmaya devam ediyor. Bu kapsamda İsabey’de yapılan Leylek Pınarı Parkı hizmete açıldı.

Leylek Pınarı parkı hizmette

Yıldırım Belediyesi İsabey Mahallesi’nde 2 bin 270 metrekare alan ve bin 792 metrekare yeşil alana sahip, içerisinde çocuklar için oyun alanı ve dinlenme alanları bulunan “İsabey Leylek Pınarı Parkı”nı hizmete açtı. Göreve geldikleri ilk günden itibaren şehirde yaşayan insanların refah seviyesini artıracak hizmetlere öncelik verdiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Bugün de hizmete açtığımız İsabey Leylek Pınarı Parkı ile de bu anlayışımızı devam ettiriyoruz. Şehirlerin yaşam kalitesini artıran en önemli kriterlerden birisi de spor ve yeşil alanların sayısının fazla olmasıdır. Bu parkımız başta çocuklarımız olmak üzere mahallelere ve şehre aidiyet duygusunun artacağı yerler olacaktır” dedi. 

Yıldırım’ı geleceğe taşımak adına yapılan çalışmalarda şehrin tüm dinamikleri ile ortak hareket ettiklerinin altını çizen Başkan Edebali, “İlçemizi geleceğe taşıma adına yaptığımız tüm hizmetlerde ‘ortak akıl’ olgusunu ön plana taşıyoruz. Bugün de burada vatandaşlarımızla birlikte Yıldırım’daki tüm unsurlarını bir arada görmekten dolayı mutluluk duyuyorum” diye konuştu. Yıldırım’ı yeniden inşa etme de ortak akıl sayesinde tüm kurumlarla birlikte titiz bir çalışma yürüttüklerini de vurgulayan Başkan Edebali, “Tüm hizmetlerimizi insan-mekân ilişkisi içerisinde düşünerek uyguluyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın refah seviyesini artırarak, başta sosyal ve kültürel olmak üzere her alanda yaşam kalitelerinin yükselmesini sağlamaktır” diye konuştu. 

YILDIRIM’IN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ise Leylek Pınarı Parkı’nın İsabey Mahallesi’ne değer katacağını belirterek, başta Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Büyükşehir Başkan Vekili Abdülkadir Karlık da Yıldırım’a yapılan hizmetlerin gün geçtikçe çehresi değişen şehre olumlu katkılarda bulunduğunu söyledi. İsabey Muhtarı Bahri Kozuk da mahalleye kazandırılan parktan dolayı Başkan İsmail Hakkı Edebali ve belediye personeline teşekkür etti. 

Konuşmaların ardından protokol üyeleri ile birlikte açılış kurdelesini kesen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, parkta oyun oynayan çocuklarla ve aileleriyle bir araya gelerek sohbet etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X