Leylek Projesi’ne Avrupa’dan övgü

Karacabey Belediyesi, hazırladığı ‘Leylek Yerel Eylem Planı’ ile Almanya merkezli Avrupa Doğa Koruma Kurumu ‘Euro Natur’ tarafından, üstün başarı övgüsüne layık görüldü.

Leylek Projesi’ne Avrupa’dan övgü

İlçenin tüm değerlerini, Türkiye ve dünya çapında duyurmak adına başlatılan çalışmalar kapsamında Karacabey Belediyesi’nin hazırladığı Leylek Projesi, Almanya merkezli Avrupa Doğa Koruma Kurumu ‘Euro Natur’ tarafından üstün başarı övgüsü alarak kabul edildi.

Karacabey’in tüm sosyal, kültürel ve turistik değerlerini ülke ve dünya ölçeğinde duyurma adına yola çıktıklarını dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, bunun en açık örneğinin de ‘Leylek Şenlikleri’ olduğunu ifade etti. Özkan, “Leylek Şenlikleri’ni iki yıldır belediyemiz gerçekleştiriyor. Bu yıl, 12.sini düzenleme heyecanını yaşadığımız şenlikleri, ‘Leylek Festivali’ adı ile uluslararası düzeyde gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Belediyemiz proje ekibince İngilizce olarak hazırlanan Yerel Eylem Planımız, ‘Avrupa Doğa Koruma Kurumu’ Euro Natur tarafından üstün başarı övgüsü alarak kabul edildi. Şimdi de proje ekibimiz, kabul edilen planda yer alan konuların finanse edilmesi için karşılıksız hibe desteği atağına geçti” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X