Leylekler için 30 bin Euro destek

Avrupa Leylek Köyleri Birliği’ne önceki yıl üye olarak bu konuda Türkiye’nin tek temsilcisi olan Karacabey Belediyesi’nin, leylek köyü olarak da bilinen Eskikarağaç Mahallesi’nde gerçekleştireceği leyleklerin yaşam ortamlarının iyileştirilmesine yönelik p

Leylekler için 30 bin Euro destek

Almanya merkezli Euro Natur ve Lihtenştayn merkezli Ciconia isimli Doğal Hayatı Koruma Vakıfları tarafından parasal desteğe hak kazanan proje kapsamında, Karacabey Eskikaraağaç Mahallesi’nde leyleklerin yaşam alanlarının iyileştirilmesine yönelik 1 yıllık uygulama çalışmalarının yürütüleceği bildirildi.

PROJELER SÜRECEK

Proje danışmanları Prof. Dr. İsmet Arıcı ve eşi doğa gönüllüsü Franziska Arıcı ile birlikte yürütülecek çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçe olarak sosyal, kültürel, sportif ve ekonomik atılımlar kadar, turizm ve doğal değerlerin de korunmasına büyük önem verdiklerini ifade etti. Özkan, ülke adının duyurulması adına bu tarz projeleri geliştirmeye devam edeceklerini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X