Lezzetli destek

Bursalı tanınmış hanımlardan oluşan ‘Erguvan Gönüllüleri’, Çağdaş Eğitim Kooperatifi’nin okuttuğu kız çocuklarına destek sağlamak amacıyla mutfağa girip kendi özel tariflerini bir kitap haline getirdi.

Lezzetli destek

Başkanlığını Fulya Parlamış’ın yaptığı ‘Erguvan Gönülleri’, Kırçiçekleri adı verilen kız öğrenciler için anlamlı bir projeye imza attı. 

Aralarında Bursa sosyal yaşamının tanınmış isimlerinin yer aldığı bayanlar, mutfağa girip en lezzetleri yemeklerinin tariflerini verdi. Ünlü şef Ömür Akkor’un katkıları ve yönetiminde hazırlanan tariflerden oluşan yemek kitabı, önümüzdeki günlerde ‘Kırçiçekleri’ yararına satışa sunulacak. 

HEDEF DAHA ÇOK ÖĞRENCİ

‘Kırçiçekleri için Yemekler’ adı verilen kitabın tanıtımı için buluşan hanımlar, gönüllülerin okuttuğu Kırçiçekleri’nin sayısını 16’dan 25’e çıkarmayı hedefliyor. Kitabı ‘Anneler Günü’nde piyasaya çıkarmak istediklerini belirten Erguvan Gönülleri Başkanı Fulya Parlamış, ‘İlk etapta satışa çıkacak olan bin kitapla kızlarımızın başarısına katkı sağlamak istiyoruz. Tüm Bursa’yı projeye destek vermeye bekliyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X