Libya ve Ortadoğu bakışı: Kilit taşı yerinden oynadı!

Tam da… Türkiye’nin Ortadoğu ve Libya politikaları ile güvenlik konuları üzerine sohbet ediyorduk. Televizyonlar MİT’in Suriye’de PKK ve YPG kamplarına operasyonla 4 rehineyi kurtardığı haberini verdi.

Libya ve Ortadoğu bakışı: Kilit taşı yerinden oynadı!

Emekli İstihbarat Albay Coşkun Başbuğ’un telefonu da çalmaya başladı. Televizyon kanalları, yayına bağlanıp değerlendirme yapmasını istiyorlardı.

Çünkü…

Coşkun Başbuğ kamuoyunun Güvenlik ve Terör ve Psikolojik Harp Uzmanı olarak tanıdığı bir isim. FETÖ tezgahıyla İzmir’deki askeri casusluk davasında 2.5 yıl cezaevinde yatmış bir emekli albay.

1982 yılında Işıklar Askeri Lisesi’nden mezun olduğu için Bursa’yı da biliyor. Türkiye Düşünce Kulübü’nün Mustafakemalpaşa’da düzenlediği konferans için Bursa’daydı. Ziyaretimize de, TDK Genel Başkanı Ercan Yakut’la geldi.

Türkiye’nin Libya’daki durumunu sorunca da söze “Türkiye Libya’da çok büyük başarı elde etti” diye başlayıp şu değerlendirmeyi yaptı…

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının tamamı için tıklayın… 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X