Libyalı mobilyacıya fahri hemşehrilik beratı

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Farklı tarzda model ve tasarımlarıyla sektöre örnek olan İnegöl mobilyamız geleceğe daha da umutla bakmaktadır” dedi.

Libyalı mobilyacıya fahri hemşehrilik beratı

12 yıldır İnegöl mobilyası alışverişinde bulunan Libyalı mobilyacı Muhammed Hadi Muhammed Alyaser’e İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından fahri hemşehrilik beratı verildi. Aktaş, “Günümüzde ürün standartlarını yakalamış, farklı tarzda model ve tasarımlarıyla sektöre örnek olan İnegöl Mobilyamız bu anlamda geleceğe daha da umutla bakmaktadır” dedi.

Aktaş, Alyaser’in Libya ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde mobilya mağazaları bulunduğunu ve 20’den fazla İnegöl mobilya firmasının malını Libya ve Birleşik Arap Emirlikleri pazarı ile buluşturduğunu söyledi. Libyalı mobilyacı Muhammed Hadi Muhammed Alyaser de, “İnegöl mobilyasını tercih ediyoruz. Bunun en büyük nedeni ürünlerin kaliteli, istediğimiz model ve tarzda olması ve güzel tasarımlara sahip olmasıdır. İnegöl mobilya firmaları ile sürdürdüğümüz ticari ilişkilerin daha da artması en büyük temennimiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X