Liderimiz Erdoğan’dır

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti liderinin belli olduğunu belirterek, ‘AK Parti’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan’dır, bizim liderle ilgili bir sorunumuz yok’ dedi.

Liderimiz Erdoğan’dır

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile esnafı ziyaret ederek, sorunları dinleyen Bakan Çelik, gazetecilerin HDP lideri Selahattin Demirtaş’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik eleştirilerini hatırlatması üzerine şunları söyledi: 

‘Çok görmesinler, her partiye nasip olmaz böyle imkanlar. Türkiye’de AK Parti’nin lideri belli, Recep Tayyip Erdoğan’dır, bizim liderle ilgili bir sorunumuz yok. Bu partiyi kurdu ve bu noktalara getirdi. Bu ülkenin dört bir tarafına ayrım gözetmeksizin hizmetlerin ulaşması konusunda çok büyük emek sarf etti. Kafasının arkasında projesi olan bir insan değil. Türkiye’nin siyasi anlamda olayların içinde değil. Türkiye’nin geleceğiyle ilgili sıkıntılı gördüğü alanları halkıyla paylaşıyor zaten farklılığı da buradan geliyor. Selahattin Demirtaş ne hizmet sunacak? Baraj kavgası veren bir siyasi partinin Türkiye’ye verebileceği bir şey var mı, yok. Türkiye istikrarsızlaştırılmamalı ve istikrarını sürdürmeli.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X