Liderler nerede oy kullanacak?

Milyonlarca vatandaşın oy kullanacağı seçimler saat 08.00 itibariyle başladı. Peki, siyasi liderler nerelerde oy kullanacak? İşte detaylar…

Liderler nerede oy kullanacak?

ERDOĞAN İSTANBUL

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul’da, Saffet Çebi İlkokulu’nda; Başbakan Binali Yıldırım ise İzmir’de, Bahar Yıldırım İlkokulu’nda oy verecek.

Sonuçlar açıklanmaya başlayana kadar İstanbul’da olması beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilerleyen saatlerde Ankara’ya gelecek.

İNCE MEMLEKETİ YALOVA’DA

CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce memleketi Yalova’da, Saffet Çam Ortaokulu’nda sandık başında olacak. İnce de oy verme işlemi ardından Ankara’ya dönecek.

AKŞENER VE PERİNÇEK İSTANBUL’DA

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener ile Vatan Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek de, İstanbul’da oy kullanacak diğer liderler arasında… Akşener, İstanbul Beylerbeyi Sabancı İlkokulu’nda, Perinçek ise Beşiktaş’taki Şair Nedim Ortaokulu’nda oyunu atacak.

KARAMOLLAOĞLU ANKARA’DA DEMİRTAŞ EDİRNE CEZAEVİNDE

Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu’nun oy kullanacağı adres Ankara, Çankaya Lisesi olacak. HDP’nin tutuklu bulunan cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, Edirne Cezaevi’nde oy verecek.

KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ’NİN ADRESİ ANKARA

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Bahçeli’nin oy kullanacağı adres ise Ankara… CHP lideri Çukurambar’daki Arjantin İlkokulu’nda; MHP lideri Bahçeli ise Anıttape Ortaokulu’nda sandığa gidecek. İki lider de seçim sonuçlarını partilerinin genel merkezlerinden takip edecek.

DESTİCİ VE BAYKAL

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin sandık başında olacağı adres, Ankara Keçiören olacak. Tedavisinin ardından Türkiye’ye dönenen CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ise bu seçimde ilk kez kullanılacak olan bir uygulamadan faydalanacak. Uzun yıllar sonra Antalya dışında bir ilde oy kullanacak olan Baykal, seyyar sandık uygulaması ile Ankara’daki evinde oy verecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X