Lige değer katıyoruz

Ayakları üzerinde duran bir takım inşa ettiklerini söyleyen Sezgin, “Sürdürülebilir başarı ve sırasıyla Avrupa hedefi olan bir takım yaratmak amacındayız” dedi.

Lige değer katıyoruz

Frutti Extra Bursaspor Basketbol AŞ Başkanı Sezer Sezgin, Fenerbahçe maçından son bölümde hakemlerin hatalı kararları sonrasında yenilgiyle ayrıldıklarını söylerken, “Avrupa’nın sayılı ekipleri arasında yer alan rakibimizle yine de başa baş bir mücadele sergiledik” diye konuştu.

Basketbol Süper Ligi’ndeki ilk sezonunda sergilediği performansla alkış alan ve ilk yarıyı averaj farkıyla 10. sırada tamamlayan Frutti Extra Bursaspor, devreyi play-off potasında kapatmaya yaklaşmışken, Fenerbahçe maçının son bölümünde yapılan hakem hatalarıyla gelen mağlubiyetle ilk 8’i kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyor. Fenerbahçe karşısında başabaş bir mücadele sergilediklerini ifade eden Frutti Extra Bursaspor Basketbol AŞ Başkanı Sezer Sezgin, “Okul spor salonlarında başlayan basketbol maceramızda önceki gün Euroleaugue şampiyonu olmuş Avrupa’nın saygın takımlarından Fenerbahçe’yle başa baş mücadele ettik” dedi.

GÖRÜŞME YAPACAĞIZ

Güçlü rakipleri karşısında son 2 dakikada bariz hakem hatalarıyla maçı son saniyelerdeki basketle kaybettiklerini belirten Sezgin, “Süper Lig’deki ilk sezonunda ayakları üzerinde duran bir takım inşa ettik. Öncelikle hedefimiz ligde kalıcı olmak. Sürdürülebilir başarı ve sırasıyla Avrupa hedefi olan bir takım yaratmak amacındayız. Ayrıca Süper Lig’in marka değerine Bursaspor çok büyük değer katıyor” ifadelerini kullandı. Sezen Sezgin, takımdan ayrılan Allerik Freeman’ın yerine takıma takviye yapıp yapmayacaklarına ise teknik heyetle yapacakları görüşme sonrasında karar vereceklerini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X