Ligi en iyi yerde bitireceğiz

Ertuğrul Ersoy ‘Puan durumuna bakınca da 1-2 maç kazansaydık Avrupa’ya gidecek takımlardan biri de olabilirdik. Artık önümüzdeki maçları da kazanmak istiyoruz’ dedi.

Ligi en iyi yerde bitireceğiz

Atiker Konyaspor karşısında Bursaspor’un 2.golünü atan Ertuğrul Ersoy, kırılma maçlarından birini kazandıklarını söyledi. İlk olarak attığı golden bahseden Ertuğrul ‘Gol Yusuf’undu.

Kafama çarptırdı resmen. Ben önce kaleci kurtardı sandım ama gol olunca büyük mutluluk yaşadık. Zor maçtı. Dönem dönem çok kırılma anları yaşadık. Bu maçta onlardan biriydi.’ dedi. 

KEYFİMİZ YERİNDE

‘Puan durumuna bakınca da 1-2 maç kazansaydık Avrupa’ya gidecek takımlardan biri de olabilirdik’ diyen Ertuğrul ‘Bunu görüyoruz. Artık önümüzdeki maçları da kazanıp iyi bir yerde bitirmek istiyoruz.

Keyfimiz yerinde, mutluyuz.Harun abi ile maç içinde çarpıştık, sakatlandım. Zorlandım, devam etseydim takıma zarar verirdim. Ama çok önemli değil.’ şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X