Ligin favorisiyiz

İşlerin yolunda gittiğini belirten Özer Hurmacı, “Biz Bursaspor olarak ligin favorisiyiz. Sadece ligin değil inşallah ilerleyen zamanda Süper Ligi’nde favorisi olacağız. Kenetlenmiş şekilde böyle gitmesini istiyoruz” dedi.

Ligin favorisiyiz

Adanaspor maçında attığı kritik golle Bursaspor’un 3 puan almasında önemli rol oynayan Özer hurmacı, ligin sonunda hedefe ulaşmak istediklerini söyledi. Şampiyonluk yolunda her maçın önemli olduğunu belirten 33 yaşındaki oyuncu, “Adana galibiyetinin keyfini 1 gün çıkardık. Kupada Erzurumspor ve ligde oynayacağımız Giresunspor maçının hazırlıklarına başladık. Biz Final maçlarını oynaya oynaya ligin sonuna kadar gitmek ve hedefe ulaşmak istiyoruz” diye konuştu. 

SİLİNEN 3 PUANDA EMEĞİMİZ VAR

İşlerin şu an için yolunda gittiğini belirten Özer Hurmacı, “Bazen isteseniz de istemeseniz de işler yolunda gider bazen de tersine gider. Bizim işlerimiz yolunda gidiyor. Aslında şu anda 3 puan daha yukarıda olmalıydık. İnşallah bu 3 puanı geri alırız. Çünkü bu puanlarda emeğimiz var. Biz Bursaspor olarak ligin favorisiyiz. Sadece ligin değil inşallah ilerleyen zamanda Süper Ligi’nde favorisi olacağız. Kenetlenmiş şekilde böyle gitmesini istiyoruz” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X