Limak Uludağ hız kesmiyor

Limak Uludağ Elektrik, Balıkesir Bigadiç ve İvrindi’de hizmet verecek Faturamatik Yetkili İşlem Merkezi’lerini (YİM) törenle açtı.

Limak Uludağ hız kesmiyor

Limak Uludağ Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Ali Erman Aytac, burada yaptığı konuşmada, müşteri memnuniyetini önemsediklerini söyledi. Amaçlarının hizmetlerini daha hızlı ve kolay şekilde müşterilere ulaştırmak olduğunu ifade eden Aytac, tüketicilerin evlerine yakın noktalarına YİM’ler açarak hizmet ağlarını genişlettiklerini vurguladı. Bursa, Balıkesir, Yalova ve Çanakkale olmak üzere bölgelerinde 70’in üzerinde Müşteri İşlem Merkezi (MİM) bulunduğuna dikkat çeken Aytac, ”Çanakkale, Edremit Körfezi, Yalova’da YİM’lerimizi müşterilerimizle buluşturduk. Şimdi de Balıkesirli müşterilerimizin daha konforlu, ferah mekanlarda işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde yapacakları YİM’leri hizmete açıyoruz. Hayırlı olsun” dedi. Aytac, müşterilerin herhangi bir bedel ödemeden YİM’lerde tahsilat başta olmak üzere abonelik, indirimli elektrik satışı, avantajlı tarifeler ve fatura ödeme gibi birçok işlemi yapabildiklerini dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X