Limak Uludağ’da 23 Nisan coşkusu

Limak Uludağ Elektrik 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Ümitalan ilk ve orta okul ile Harika Çocuklar Dünyası Anaokulu öğrencilerini ağırladı.

Limak Uludağ’da 23 Nisan coşkusu

Limak Uludağ Genel Müdürü Ali Erman Aytac, gelenek olduğu üzere koltuğunu bir günlüğüne 7. sınıf öğrencisi Elif Özek’e bıraktı. Özek, ”Bizler, bu ülkenin geleceğiyiz. Hepimizin meslek sahibi olarak ülkemize hizmet etmesi gerekiyor. Bunun yolu da çok çalışmak. Çalışkan olursak yapamayacağımız hiçbir şey yok” dedi. 

Genel Müdür Aytac da, geleceğin teminatı olan çocukları ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Enerjinin doğru kullanımı ve enerji verimliliğine dikkat çeken Aytac, lambaların açık unutulmaması ve elektriğin gereksiz kullanımından kaçınmak gerektiğini belirtti. Çocukların elektrik ile ilgili sorularını yanıtlayan Aytac, ”Ulu Önder Atatürk, dünya çocuklarına böyle bir bayram armağan ederek, çocuklara sevgisini ve güvenini ortaya koymuştur. Çocuklarımız, toplumumuzun en önemli bireyleridir. İyi eğitim almış, donanımlı yetiştirdiğimiz her çocuk, ülkemizin ayaklarının daha sağlam yere basmasını ve ileriye gitmesini sağlayacaktır. Yeter ki onlara güvenelim. Onların enerjisi, geleceğimizi aydınlatacaktır” diye konuştu.

Ziyaretlerin sonunda Aytac, çocuklara hediye takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X