Limak Uludağ’dan bir ilk daha

Limak Uludağ Elektrik, yeni nesil ISO9001:2015’i alan ilk elektrik şirketi oldu.

Limak Uludağ’dan bir ilk daha

Genel Müdür Ali Erman Aytac, kalite anlayışının sadece belirli birimlerde kalmaması ve her birimde özümsenmesinin kendileri için önemli olduğuna işaret etti. Görevli alanları Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da 10 bölgede çalışanlarının kalite yönetim sistemleri eğitimleri aldığını anlatan Aytac şunları kaydetti: Özverili çalışmanın ardından 4 ilde bulunan 10 bölge yönetmenliğimizde ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi kalite belgelerini aldık” dedi.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ YILI

Aytac, 2017’yi müşteri memnuniyeti yılı ilan ettiklerini dile getirerek, gelen şikayet ve talepleri değerlendirerek ‘Esnek Fatura’ uygulamasını başlattıklarını kaydetti. Bu uygulamanın meyvelerini ve olumlu geri bildirimlerini aldıklarını vurgulayan Aytac, ”Amacımız, bundan sonraki tüm süreçlerde teknolojik alt yapı, yönetim üst yapısı ve hizmet anlayışıyla her alandaki çalışmaların katılımcı bir yönetimle üst düzeyde sürdürülebilirliğinin sağlanmasıdır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X