Limak Uludağ’dan Bursa’ya iki yeni YİM

Limak Uludağ Elektrik, Çanakkale, Balıkesir, Edremit ve Yalova’nın ardından Bursa’da açtığı Yetkili İşlem Merkezleri (YİM) ile hizmet ağını genişletmeyi sürdürüyor. Şirket, dün Gürsu ve Kestel’deki YİM’lerin açılışını yaptı.

Limak Uludağ’dan Bursa’ya iki yeni YİM

Limak Uludağ Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Ali Erman Aytac, açılışlarda yaptığı konuşmada, müşteri memnuniyetini önemsediklerini söyledi.

Vatandaşların herhangi bir bedel ödemeden YİM’lerde tahsilat başta olmak üzere abonelik, indirimli elektrik satışı, avantajlı tarifeler fatura ödeme gibi birçok işlemi yapabildiklerini belirten Aytac, amaçlarının hizmetlerini daha hızlı ve kolay şekilde müşterilere ulaştırmak olduğunu kaydetti. 

Tüketicilerin evlerine yakın noktalara YİM’ler açarak hizmet ağlarını genişlettiklerini ifade eden Aytac, Bursa, Balıkesir, Yalova ve Çanakkale olmak üzere bölgelerinde 70’in üzerinde Müşteri İşlem Merkezi (MİM) bulunduğunu vurguladı. Aytac, ”Çanakkale, Edremit Körfezi, Balıkesir, Yalova’da YİM’lerimizi müşterilerimizle buluşturduk. Bugün de Bursalı müşterilerimizin daha konforlu, ferah mekanlarda işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde yapacakları YİM’leri hizmete açıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X