Lisanslar bugün çıkabilir

Ön protokol imzalanan Serdar Özkan, Tayfur Bingöl, Kerem Can Akyüz ve Emrullah Şalk için bugün Ankara’dan olumlu cevabın gelmesi ve oyuncuların resmen Bursasporlu olması bekleniyor.

Lisanslar bugün çıkabilir

Bursaspor’da ikinci yarıya galibiyetle başlamanın sevinci yaşanırken, bir yandan da ön protokol imzalanan oyuncuların lisanslarının çıkarılması için yoğun çaba sarfediliyor. Serdar Özkan, Tayfur bingöl, Kerem Can Akyüz ve kaleci Emrullah Şalk ile anlaşma sağlayan ancak, oyuncuların lisanslarının çıkmaması nedeniyle futbolcuları Karagümrük maçında kadroya alamayan yeşil beyazlıların, bu sorunu bugün çözmesi bekleniyor.

ÖZELLİKLE İKİSİ ÖNEMLİ

Geçtiğimiz hafta Ankara’da bürokratik işlemlerin halledilebilmesi için yoğun çaba sarfeden ancak olumlu sonuç alamayan yönetimin bugün işi sonlandırması ve ön protokol imzaladığı oyuncuların lisanslarını çıkartması bekleniyor. Bilindiği gibi Karagümrük maçında sarı kart gören Burak Kapacak ve Kubilay Kanatsızkuş cezalı duruma düşmüştü. İki oyuncunun forma giyemeyeceği Akhisarspor maçında özellikle Serdar Özkan ve Tayfur Bingöl’ün lisansının çıkartılarak forma giymeleri büyük önem taşıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X