Lise mezunları 50 yıl sonra buluştu

Bursa’da 1891 yılından beri tarım alanında eğitim öğretim hizmeti veren Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 50 yıl önce mezun olan öğrenciler bir araya geldi.

Lise mezunları 50 yıl sonra buluştu

Hürriyet’teki Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi diğer bir adıyla Bursa Tarım Lisesi geçtiğimiz günlerde anlamlı bir buluşmaya sahne oldu. Okuldan 1965 yılında mezun olan bir grup eski öğrenci, mezuniyetlerinin 50. yılında okullarında bir araya geldi.

 

Hoş sohbetlerin edildiği anıların canlandığı buluşmada konuşan Okul Müdürü Ömer Bülbül, “21 Mart 1891 tarihinde Nazari ve Ameli Hüdavendigar Hamidiye Ziraat Mektebi adıyla hizmete giren okullarının, geçen süre içinde ülke tarımına büyük katkılar sağlayan önemli bir eğitim kurumu oldu. Şuanda tarım alanında modern bilgilerle donatılmış öğrenciler yetiştirmeye devam ediyoruz. Bugün ise çok anlamlı bir gün yaşıyoruz. Okulumuzdan 50 yıl önce mezun olan değerli ağabey ve ablalarımız bize sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. İlk kez bu tarz bir mezunlar buluşması yapıldı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X