Lisede bıçaklı dehşet!

Bolu’da, teneffüste 2 kişi ile kavga eden 17 yaşındaki C.K. üzerindeki çakıyı çıkararak saldırdı. C.K., 17 yaşındaki N.D.’yi ensesinden ve elinden, 19 yaşındaki R.M.B.’yi ise kolundan bıçakla yaraladı.

Lisede bıçaklı dehşet!

Olay bugün sabah saatlerinde, İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde meydana geldi. N.D. ve R.M.B. daha önce tartıştıkları C.K. ile teneffüste okul bahçesinde karşı karşıya geldi. Birbirlerine sataşan öğrenciler arasında kavga çıktı. C.K. cebinde bulunan çakıyı çıkartarak N.D. ile R.M.B.’ye saldırdı. 

N.D. ensesinden ve elinden, R.M.B. ise kolundan yaralanırken, öğretmenler araya girdi. 112 Acil ekipleri ensesinden ve elinden yaralanan N.D.’yi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne, kolundan yaralanan R.M.B.’yi ise İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne kaldırdı. Öğrenciler tedavi altına alınırken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri C.K.’yı ifadesini almak üzere Çocuk Şubesi’ne götürürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X