Lisede toplu tecavüz!

Avusturya’da 14 yaşındaki bir genç kız okul arkadaşları tarafından toplu tecavüze uğradı. Olayın daha da korkunç tarafı kızın yardım çığlıklarını duyan öğretmen ve öğrenciler kıza yardım etmek yerine tecavüze sadece tanıklık ettiler.

Lisede toplu tecavüz!

Yaşları 15 ve 16 olan 6 erkek öğrenci okul kantininde aynı okulda öğrenci olan 14 yaşındaki bir kıza toplu tecavüze karışmakla suçlanıyor. Aynı zamanda olaya tanık olan bir öğretmen dahil 12 kişi hakkında da tecavüzü durdurmadıkları olaya yardım ve yataklık ettikleri için soruşturma başlatıldı.

Kimlikleri açıklanmayan tecavüzcü 6 gencin sığınmacı olma ihtimalleri üzerinde duruluyor. Korkunç olay Avusturya’nın ikinci büyük kenti Graz’da yaşandı. Saldırgan öğrencilerden kaçan genç kız kendini tuvalete kilitledi. Ağlayarak çığlıklar atan kızın yardımına hiç kimse gelmedi. Gözü dönmüş öğrenciler tuvaletin kapısını açıp genç kızı çırılçıplak soyduktan sonra içerden sürükleyerek çıkardılar. Tüm bunlar yaşanırken bir grup öğrenci de tecavüz olayını izledi. Zavallı kızı okulun kantinine götüren saldırganlar kıza tecavüz ettiler.

Genç kız geçen mayıs ayında tecavüz uğradı ancak eğitime başladığı yeni okulunda bir öğretmene güvenene kadar yaşadığı korkunç olayı kimseye anlatamadı.  Bazı öğrenciler olaya tepkisiz kalırken bazıları ise öğretmenlerini uyardı. Ancak öğretmenin genç kızı tecavüzden kurtarmak yerine derse geç kaldığı için suçladığı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X