Lisedeki dehşetin ardından gencin babası dua istedi

Bursa’da, kız arkadaşını öldürdükten sonra kendi başına sıkarak ağır yaralanan liseli gencin babası sosyal medyadan dua istedi.

Lisedeki dehşetin ardından gencin babası dua istedi

Olay, dün merkez Osmangazi ilçesi Hürriyet Mahallesi’ndeki Hürriyet Anadolu Lisesi’nde meydana geldi. 16 yaşındaki H.C kız arkadaşı Nilüfer Acar’ı sınıf içerisinde başından vurarak öldürmüş, daha sonra kendisine ateş ederek ağır yaralamıştı.

Olayın ardından Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan gencin hayati tehlikesi devam ediyor. Gencin babası S.C., sosyal medyadan hesabından yoğun bakımda yatan oğlu için dua istedi. Ayrıca S.C.’nin polise verdiği ifadede, çocuğunun problemli biri olmadığını söyledi. Derslerinde başarılı biri olduğunu anlatan baba, “Arkadaşlarıyla çok diyalog kurmazdı, içine kapanık bir çocuktu. Olay günü de öncesinde de hiç bize böyle bir şeyi belli etmedi. Yatak odasının çekmecesinde duran silahı yanına alıp böyle bir şey gerçekleştirmiş” dediği öğrenildi.

Öte yandan, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerinin, ‘kupkuru’ adlı whatsapp grubundaki mesajları inceleme altına aldığı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X