Liseleri final heyecanı sardı

Gençler Voleybol İl Birinciliği’nde kızlarda Özel Yelken Anadolu Lisesi ile Özel Nova Fen ve Anadolu Lisesi ile erkeklerde Ali Osman Sönmez MTAL ve İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi şampiyonluk için karşı karşıya gelecek.

Liseleri final heyecanı sardı

RECAİ UYSAL

 

Okullararası Gençler Voleybol İl Birinciliği’nde yarıfinal maçları dün tamamlanırken, finale yükselen okullar belli oldu. Çekirge Spor Salonu’nda oynanan 4 karşılaşmanın ardından kızlarda ve erkeklerde şampiyonluk adayları ortaya çıktı. 

İl Birinciliği’nde erkeklerde 8 Aralık’ta start alan müsabakalarda 15 ekip mücadele ederken, kızlarda 2 Aralık’ta başlayan organizasyonda 20 okul yer aldı. Dün oynanan maçların ardından kızlarda Özel Yelken Anadolu Lisesi ile Özel Nova Fen ve Anadolu Lisesi, erkeklerde Ali Osman Sönmez MTAL ve İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi adını finale yazdıran ekipler oldu.

17 OCAK’TA BELLİ OLACAK

Çekirge Spor Salonu’nda oynanan günün ilk maçında kızlarda Özel Yelken Anadolu Lisesi, Özel TED Anadolu Lisesi’ni 3-0’la geçerken, Özel Nova Fen ve Anadolu Lisesi de Spor Lisesi engelini 3-0’la geçti ve finalde birbirlerinin rakibi oldu. 

Erkeklerde ise Ali Osman Sönmez MTAL, İnegöl Spor Lisesi’ni 3-0 mağlup ederken, İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi de İnegöl Saime Sultan MTAL’yi 3-0 yendi ve finale yükseldi. Organizasyonda final maçları 17 Aralık Salı günü Çekirge Spor Salonu’nda oynanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X