Liseliler salonda şov yapıyor

Cumhuriyet Anadolu, Karacabey AİHL ve Fethiye Dörtçelik, rakiplerini yenerek 3. tura yükselmenin sevincini yaşadı.

Liseliler salonda şov yapıyor

Oğuz ÖZTÜRK

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği 2. Küme Genç Erkekler Futsal Ligi’nde Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Çınar Anadolu Lisesi’ni normal süresi 1-1 sona eren maçta penaltılarla 5-4 yenerek 3. tura yükseldi.

Atıcılar Çok Amaçlı Salon’da oynanan maçta Çınar’ın golünü Mert Şentürk atarken, Cumhuriyet’in golü Görkem Koşar’dan geldi. Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi de  Havva Aslanoba Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ni 3-1’lik skorla geçerek adını 3. tura yazdırmayı başardı.

Karacabey’i zafere taşıyan golleri Erdoğan Kılıç, Berkay Anık ve Can Yumitkan kaydetti. Havva Aslanoba’nın tek golü ise Yusuf Dikmen’den geldi.

Fethiye Dörtçelik sevindi!

2. Küme Genç Erkekler Futsal Ligi’nde büyük heyecana sahne olan maçta Fethiye Dörtçelik Anadolu İmam Hatip Lisesi, Karacabey Farabi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ni 5-4 mağlup ederek 3. tura yükselmenin sevincini yaşadı.

Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan mücadelede Fethiye Dörtçelik’in gollerini Alihan Özkan (4) ve Veysel Karani Karaca kaydetti. Farabi’nin Ali Bedizci, Fatih Küçük ve Oğuzhan Ulygun (2) ile bulduğu goller ise tur için yeterli olmadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X