Liselilerden kan bağışı

Kestel Hasan Coşkun Anadolu Lisesi öğretmenleri, öğrencileri ve velileri okulda düzenlenen kampanya ile Kızılay’a kan bağışında bulundular.

Liselilerden kan bağışı

OSMAN GÜNEŞ

Kan bağışı kampanyasında 1 gün içinde 120 ünite kan bağışı yapıldı. Kestel Hasan Coşkun Anadolu Lisesi Müdürü Asım Altuntaş, okul yönetimi ve öğrenciler olarak sosyal sorumluluk bilinci ile kan bağış kampanyası gerçekleştirdiklerini söyledi. Kanın bir insana verilebilecek en güzel hediye olduğunu ifade eden Altuntaş, kan bağışının ihtiyacı olanlara yarar sağladığı gibi hem de doğaya bağışçı adına 1 fidan dikilmesinin sağlandığını ifade etti. Altuntaş, “İnsanlara can doğaya bir fidan hayatta en güzel duygu olması sebebiyle öğrencilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Kızılay kan bağış ekibi açıklamasında, sağlığı iyi olan vatandaşların kan bağışın da bulunmaları gerektiğini ifade ettiler. Bağışlanan her bir ünite kanın üç kişiye hayat vereceğini belirten yetkililer, vatandaşların ve okulların kan bağışı kampanyalarına büyük ilgi gösterdiğini söylediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X