Liselilerden sağlık projesi

Orhaneli’nde Ahmet Necati Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı’nca eğitim ve öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve ödüllendirilerek teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen ‘Eğitim ve Öğ

Liselilerden sağlık projesi

OSMAN SAK

BAĞIMLILIĞIN ZARARLARI

Orhaneli Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeşilay Bursa Şubesi tarafından desteklenen proje hakkında, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gelen değerlendirme ekibine sunum yapılarak bilgi verildi. Sunumda, Matematik Öğretmeni Şengül Şeber koordinatörlüğünde hazırlanan projenin, bağımlılığın zararlarını anlatmayı ve farkındalık oluşturmayı hedeflediği kaydedilirken, öğrencilerle bireysel görüşmeler yapıldığı belirtildi.

Sunumda dumansız hava sahalarının korunmasının önemine vurgu yapılırken, proje kapsamında 15 farklı faaliyet gerçekleştirildiği kaydedildi. Projeyle iddialı olduklarını ifade eden Okul Müdürü Osman Güneş, şu anda Türkiye genelinde 3 bin proje içinde ilk 300’e girdiklerini ve dereceye gireceklerini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X