Liselilere sıcak çorba

Gençlere yönelik sürdürdüğü sosyal projelere devam eden Yıldırım Belediyesi, öğrencilere ev lezzetinde sıcak çorba ikramında bulunuyor.

Liselilere sıcak çorba
Yıldırım Belediyesi, gençlere yönelik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Sabah namazı sonrası camilerde çorba ikramı gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü şimdi de öğrencilerin hem içini ısıtmak hem de açlıklarını bastırmak noktasında sıcak çorba ikramını ilçede Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı tüm lise ve dengi okullarda hayata geçirdi. 
 
“KAHVALTI ÖNEMLİ”
 
Kahvaltının özellikle öğrenciler için önemine dikkat çeken Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali gençlerde bu yönde bir bilinç uyandırmak istediklerini belirterek, “Kadim medeniyetimizden bize miras olan sıcak çorba ikramını sabahın erken saatlerinde okul telaşıyla çoğu zaman kahvaltı yapmadan okullarına gelen öğrencilerimize sunuyoruz. Günlük telaşın başladığı saatlerde zihnin daha iyi çalışması için kahvaltı kültürünü gençlerimiz arasında daha yaygınlaştırmalıyız” dedi.  
 
Ailelere de seslenen Başkan Edebali, çocuklarını okula mutlaka kahvaltı yaptırarak göndermelerini gerektiğinin altını çizdi. Öğrenciler ise yapılan çorba ikramından dolayı Yıldırım Belediyesi’ne teşekkür ettiler

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X