Liste savaşları

Kurmayları arasında Ali Turan, Ekrem Senal, Nedim Çelik, Hüseyin Akdemir, Yüksel Çolak gibi isimlerin olması beklenen ve camiadan da olumlu tepkiler alan Ali Ay, “Bütün Bursa’yı kucaklayan bir ekip hazırlıyoruz” dedi.

Liste savaşları
Burhan Vatan, “Çok geniş bir havuzumuz var. Şunu bilin yeter; kaliteli bir ekiple üyelerin karşısına çıkacağız” diye konuşurken, Timur Noyan’ın ise, ekibini bugün açıklayacağını duyurdu.

7 başkan adayıyla tarihi bir genel kurul yapmaya hazırlanan Bursaspor’da liste savaşları sıcağı sıcağına başladı… Adaylığıyla bir anda dengeleri değiştiren ve camiadan olumlu tepkiler alan Ali Ay, Burhan Vatan ve Timur Noyan arasında geçmesi beklenen yarışta adaylar 15 asil, 15 yedek, 6 denetleme, 6 da disiplin kurulu olmak üzere 42 isim bulmak için yoğun bir çalışmaya girdi…

GÜÇLÜ İSİMLER VAR

Güçlü ve kabul gören bir liste için kolları sıvayan Ali Ay, dün bir dizi görüşmeler yaptı. Recep Bölükbaşı yönetiminden Ali Turan’ın dışında Bursaspor’a katkı sağlayan 1-2 isimle daha temasta olan, Ekrem Senal, Nedim Çelik, Hüseyin Akdemir ve Yüksel Çolak gibi eski yöneticileri de ekibine almayı düşünen Ay, “Bütün Bursa’yı camiayı kucaklayan bir liste hazırlıyoruz” dedi.

LİSTE SIKINTIMIZ YOK

Listesinin henüz netleşmediğini ifade eden Burhan Vatan da, “Geniş bir havuzumuz var. Şunu bilin yeter, kaliteli isimlerle üyelerimizin karşısına çıkacağız. Akademisyenler, iş adamları camiamızın tanıdığı arkadaşlar olacak aramızda. Liste konusunda sıkıntımız yok. Acele de etmiyoruz. Bizimle çalışmak isteyen dostlarımızı da dinliyoruz” dedi. Vatan’ın, mevcut yönetimden Hasan Gülayan’la görüştüğü de öğrenildi.

ÜYELERİ DAVET ETTİ

Listesinde İsa Altıkardeş, Sami Bilge, Hasan Erdem, Ümit İşmen, İlyas Acar ve Av.Erol Kılıkçıer ve Ömer Kumova gibi isimler olduğu öne sürülen Timur Noyan, genel kurul üyelerini bu akşam için Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’ne davet etmişti. Noyan’ın, üyelere plan ve projelerini yanı sıra yönetimini de açıklaması bekleniyor.

Seçim bürosunu açtı çalışmaya başladı

Başkan adaylarından Ali Ay, dün yaptığı bir dizi görüşmenin ardından Orhaneli Yolu üzerindeki Gold Otel’de seçim bürosunu açtı. “Biz hayallerle değil gerçeklerle yola çıktık” diyen Ay, “Önümüzde çok kısa bir zaman dilimi var. Bütün üyelerimize ulaşmak istiyoruz. Hemen hemen hepsinin ayağına giderek kendimizi anlatmayı planlıyoruz. Camianın beni ve ekibimi daha yakından tanıması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Seçim büromuza da üyelerimizi bekliyoruz. Kesinlikle hayal satmayacağız. Bizim maddi hiçbir sorunumuz yok. Ben ve arkadaşlarım bunu göğüsleyecek güçte” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X