Listeye bak listeye!

Bursaspor’da son yıllarda tam 25 futbolcu kadro dışı kaldı.

Listeye bak listeye!

Spor Toto Süper Lig’de oldukça sıkıntılı bir dönem geçiren Bursaspor’da önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrası Filipe Josue ve Miroslav Stoch’un kadro dışı bırakıldığı açıklandı. Sezon başından bu yana istenileni veremeyen iki isim camianın da sabrını taşırmıştı. Bursaspor’da bu iki futbolcuyla birlikte son yıllarda kadro dışı bırakılanların sayısı korkutucu bir düzeye geldi. Yeşil beyazlı kulüpte son 5 yıl içerisinde tam 25 futbolcu takımdan uzaklaştırıldı.

BİRÇOĞUNU UNUTTUK

Listede kimler yok ki; Teteh Bangura, Prince Tagoe, Sebastian Pinto, Muhammet Demir, Eren Albayrak, Hakan Aslantaş, Yavuz Özkan, Ahmet Arı, Aziz Eraltay, İbrahim Kaş, Sercan Yıldırım, Volkan Şen, Barış Örücü, Tunay Acar, Cemal Kaldırım, Bekir Sevgi, Taşkın Çalış, Oğuz Han Aynaoğlu, Colin Kazım, Pablo Martin Batalla, Batuhan Altıntaş, Aydın Karabulut, Ozan İpek, Filipe Josue ve Miroslav Stoch.

FREY VE TAİWO

Bu isimlerin birçoğu Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde çalıştı. Sadece Pablo Martin Batalla kendisine tebliğ edilmesine rağmen bunu kabul etmemiş ve Vakıfköy’e gitmemişti. Yeşil beyazlı kulüpte geçen sezon Sebastien Frey ve Taye Taiwo da kadro dışı bırakılmak istenmiş ancak sözleşmelerinde yazan madde gereği böyle bir karar alınamamıştı. Yeşil beyazlı yönetim daha sonra her iki isimle de belli bir ücret ödeyerek kaydıyla karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X