Lodos bilançosu ağır oldu

Can kaybı ve büyük maddi hasara yol açan lodosun ardından çalışmaları sürdürdüklerini belirten İnegöl Kaymakamı Ali Akça, fırtınanın ilçe merkezinde de çok ciddi sıkıntılar yaşanmasına neden olduğunu söyledi.

Lodos bilançosu ağır oldu

SADULLAH ORGAN

Elektrik arızalarının giderilmeye çalışıldığını anlatan Akça, lodostan evleri zarar gören vatandaşların İnegöl Kaymakamlığı Sosyal Yardım Vakfına başvurduklarını kaydetti. Halen 15 başvuru yapıldığını belirten Akça, gerekli yardımların yapılacağını aktardı. 

Lodos nedeniyle bitişikteki üç katlı evin çatı duvarının kendi evlerinin üzerine devrilerek zarar vermesi sonucu mağdur durumda kalan Şimşek Ailesi ile ilgili de gerekli çalışmanın yapılacağını kaydeden Akça, “Evin durumuna göre onarım veya yeni ev yapma konusunda bir çalışma yaparız. Belediyemiz de o konuda gerekli hassasiyeti gösteriyor. Yine hayırsever vatandaşlardan da destek alarak, bu gibi durumlarda mağdur olan aileler için yaptığımız yardımları Şimşek Ailesi’ne de uygularız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X