Lodos çatıyı araçların üzerine işte böyle uçurdu

Bursa’da, şiddetli lodos sebebiyle bir çatının araçların üzerine uçması güvenlik kameralarına yansıdı.

Lodos çatıyı araçların üzerine işte böyle uçurdu

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Yunus Emre Mahallesi’nde meydana geldi. Saatte hızı 85 kilometreyi bulan lodos sebebiyle 3 sitenin çatısı park halindeki araçların üzerine uçtu. Şans eseri olayda yaralanan olmazken, 30 araç zarar gördü. Evlerde de büyük hasar oluştu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kaza raporu tuttu. Arabaları hasar gören vatandaşlar, çatı parçalarını kaldırıp araçlarını çıkartmaya çalıştı.

 

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan çatıların uçması güvenlik kamerasına yansıdı. Saat 09.00 sıralarında çatının büyük bir gürültüyle park halindeki araçların üzerinde düştüğü görülüyor. Bir aracın adeta pestil gibi ezilmesi kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Sabah büyük bir gürültü duyduğunu ifade eden Kamuran Arpacı, “Dışarı baktığımda çatıların uçtuğunu gördüm. Benim arabam da çatının altında kaldı. 30 civarında araçta hasar var” dedi.

Site yöneticisi Ali İştan ise, “Problemli olan çatılar lodos sebebiyle yıkıldı. Büyük gürültü duyduk. Tek tesellimiz can kaybı olmaması. Maddi zarar çok büyük” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X