Lokomotiv Moskova-Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında 25 Şubat Perşembe günü Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak. Peki maç saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Lokomotiv Moskova-Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında sahasında Lokomotiv Moskova’yı 2-0 mağlup edenFenerbahçe, 25 Şubat Perşembe günü bu maçın rövanşında Rusya’da sahaya çıkacak.

Türkiye saati ile saat 18.00’da başlayacak mücadele TivibuSpor’dan canlı yayınlanacak. 

MAÇIN HAKEMİ KRUZLIAK

UEFA’dan yapılan açıklamada, sarı-lacivertlilerin 2-0 kazandığı müsabakanın rövanşında Slovakya Futbol Federasyonu’ndan hakem Ivan Kruzliak’ın görevlendirildiği belirtildi.

Kruzliak’ın yardımcılıklarını Skovakya’dan Martin Balko ve Tomas Somolani’nin yapacağı ifade edildi. İlave yardımcı hakemliğini ise Peter Kralovic ile Mario Vlk’nin yapacağı karşılaşmada Tomas Mokos’un dördüncü hakem olarak görev alacağı bildirildi.

AVRUPA’DA 202. SINAV

Avrupa’da 41. sezonunu geçiren sarı-lacivertliler, bugüne dek çıktığı 201 maçın 72’sini kazanırken, 41 kez rakipleriyle berabere kalıp, 88 defa sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe bu maçlarda rakip filelere 250 gol gönderirken kalesinde 303 gol gördü. 

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

İlk maçtan avantajlı sayılabilecek bir skorla ayrılan sarı lacivertliler, alacağı her türlü beraberlik ve galibiyette tur atlayan taraf olacak.

3-1, 4-2, 5-3 gibi Lokomotiv Moskova galibiyetlerinde de “deplasman golü” kuralı nedeniyle temsilcimiz Fenerbahçe tur atlayacak.

Lokomotiv Moskova’nın maçı en az 3 farkla kazanması halinde sarı lacivertliler Avrupa’ya veda edecek. 90 dakika Rus temsilcisinin 2-0’lık galibiyetiyle sonuçlanırsa 15’er dakikalık 2 uzatma devresi oynanacak. Uzatma dakikalarında da 2-0’lık sonuç değişmezse tur atlayan ekibi seri penaltı atışları belirleyecek.

VAN PERSIE OYNAYACAK MI?

Fenerbahçe teknik direktörü Pereira, henüz maç 11’ini netleştirmezken, sarı lacivertli taraftarların merak ettiği konulardan biri de Van Persie-Fernandao arasında yapılacak tercih.

Pereira, Süper Lig’de geride kalan 22 maçta iki forvetine de yirmi birer maçta şans tanıdı.  Takımı sahaya genelde tek forvetle süren Pereira, Fernandao’ya 16, Van Persie’ye ise 11 maçta ilk 11’de görev verdi. Van Persie, aldığı süre göz önünde bulundurulduğunda gol yollarında Fernandao’dan daha etkili oldu. Ligde bin 16 dakika süre alan ve 9 golü bulunan Van Persie, 112 dakikada bir fileleri havalandırmayı başardı.

Fernandao ise Van Persie’den bir gol daha fazla kaydetmesine rağmen aldığı süreye bakıldığında Hollandalı yıldızın gerisinde kaldı. Fernandao bin 380 dakika görev yaparken 138 dakikada bir gol attı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X