London Bussines School Yeşim’i örnek gösteriyor

Ekonomi eğitiminde dünya sıralamasında ilk 10 okul arasında gösterilen London Business School’dan 30 kişilik yüksek lisans öğrenci grubu, Yeşim Tekstil’i ziyaret etti.

London Bussines School Yeşim’i örnek gösteriyor

Dünyaca ünlü markalara üretim yapan Yeşim Tekstil, farklı ülkelerden misafirlerini ağırlayarak iş modelinde örnek olmaya devam ediyor.

Ekonomi eğitiminde dünya sıralamasında ilk 10 okul arasında gösterilen London Business School 30 kişilik yüksek lisans öğrenci grubu, geçtiğimiz günlerde Yeşim Tekstil’i ziyaret etti. 2014 yılında da aynı okuldan farklı bir yüksek lisans grubunu ağırlayan şirket, tekstil ve hazır giyim sektörünün vitrini olarak büyük ilgi gördü. Öğrenciler, Global İş Deneyimi (Global Bussiness Experience) başlığı altında gerçekleştirdikleri ziyaretle farklı ülke ve sektörlerdeki iş modellerini öğrenmeyi amaçlıyor. Bu kapsamda  Hindistan, Çin ve Güney Afrika’daki firmaları gezen yüksek lisans öğrencileri, Türkiye’de de İstanbul ve Bursa’da alanında öncü olan firmaları ziyaret ettiler.

TEK TEK İNCELEDİLER

Bu kapsamda Yeşim Tekstil’in showroom, kesim ve ‘Bussiness Unit Departman’larını dolaşan öğrenciler, saha turu sırasında Yeşim Tekstil Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Cesur ve Grup Finans Direktörü Bedi Erim’den firmayla ilgili detaylı bilgiler aldılar. Daha sonra tanıtım filmini izleyen gruba, BU-5 Müşteri Yöneticisi Nergis Melek Akıncı Yeşim Tekstil’in satış ve pazarlama süreçlerini anlattı. Sunumun ardından Sosyal Uygunluk ve İnsan Kaynakları Direktörü Fatoş Hüseyinca, Yeşim Tekstil’de sosyal uygunluk kapsamında yapılan sürüdürülebilirlik çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi ve öğrencilerin sorularını cevapladı. Grup, Nike Departmanı’nı da ziyaret ederek, Bussiness Unit 1 Direktörü Mazhar Kazancıoğlu’ndan bilgi aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X