Longoz’da geri sayım

Karacabey Longoz Ormanları, geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören ve bu yıl da ikincisi 7 Mayıs’ta düzenlenecek Longoz Maratonu’na hazırlanıyor.

Longoz’da geri sayım

İlçenin sahip olduğu eşsiz değerlerin, ülkemiz ve dünya gündemine taşınması hedefiyle birçok başarılı çalışmayı hayata geçiren Karacabey Belediyesi, geleneksel ‘Longoz Maratonu’nun ikincisini, bu hafta sonu gerçekleştiriyor. 

İlçede, 7 Mayıs Pazar günü oksijen deposu Longoz Ormanları’nda gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında; profesyonel atletler için 15 kilometrelik ‘Longoz Maratonu’ ile tüm vatandaşların katılımına açık olan, 3 kilometrelik ‘Halk Koşusu’nun yer aldığı bildirilirken, Belediye Başkanı Ali Özkan tüm doğa tutkunlarının etkinliğe davetli olduğunu söyledi. 

Karacabey’e bağlı Yeniköy’de bulunan Longoz Ormanları’nda gerçekleştirilecek, geleneksel Karacabey Longoz Maratonu’na, yine yoğun bir katılım beklenirken, Belediye Başkanı Ali Özkan tüm doğa tutkunlarını, Karacabey’de ağırlamaktan gurur duyacaklarını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X