Longoz’da heyecan dindi

Bu yıl ikincisi düzenlenen Karacabey Longoz Maratonu heyecana sahne olurken, erkeklerde Aykut Taşdemir, kadınlarda ise Sebahat Akpınar birinci oldu.

Longoz’da heyecan dindi

AYHAN FİDAN

Geçtiğimiz yıl Karacabey’deki Longoz Ormanları’nda yapılan ve büyük ilgi gören koşu maratonunun bu yıl ikincisi düzenlendi. Organizasyonda profesyonel atletler için 15 kilometrelik ‘Longoz Maratonu’, bütün vatandaşlara açık 3 kilometrelik ‘Halk Koşusu’ yapıldı. 400’e yakın sporcunun katıldığı maraton Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın startı Karacabey Yeniköy’de başladı. Büyük heyecanın yaşandığı organizasyon sonunda erkeklerde Aykut Taşdemir 36.11’lik derecesiyle birinciliği elde ederken, kadınlarda Sebahat Akpınar 43.13’lük derecesiyle ilk sırada yer aldı.

EMEĞİNİZE SAĞLIK

Birincilerin 3 bin TL’lik ödüle hak kazandığı maratonda erkeklerde ikinci Ramazan Barbaros, üçüncü ise Nuri Kömür oldu. Kadınlarda Sebahat Akpınar’ın ardından ikincilik kürsüsüne Nursel Karataş, üçüncülük kürsüsüne ise Seda Akkaya çıktı. Bu yıl ikincisini düzenledikleri organizasyonda herkesin mutluluğu olduğunu ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Katılan bütün sporculara ve emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye’nin birçok ilinden koşumuz için gelenler var. Hepsinin emeğine sağlık” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X