Lösam’dan İftar

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği(LÖSAM) düzenlediği iftar yemeğinden sonra lösemili çocuklar için eğlence düzenlendi. LÖSAM, düz…

Lösam’dan İftar

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği(LÖSAM) düzenlediği iftar yemeğinden sonra lösemili çocuklar için eğlence düzenlendi. LÖSAM, düzenlediği iftarda lösemili çocuklar, aileleri ve hayırseverleri bir araya getirdi. İftar yemeğinden sonra çocuklara yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla bayram harçlıkları verildi. Daha sonra, Samsun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli polisleri çocuklar için düzenledikleri eğlence programında “Kanka” maskotlarıyla çocukları doyasıya eğlendirdi. “YARDIM FAALİYETLERİNİN DEVAMLILIĞI ÖNEMLİDİR” Programdan sonra bir açıklama yapan LÖSAM Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak, “Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde tedavilerine devam edilen ve kemik iliği nakli yapılmış çocuklar için iftar programı düzenledik. Yardım faaliyeti sürdürülebilirliği olması gereken bir şeydir. Çünkü lösemi tedavisinin ilaçların yanında sosyal yardımlarla da sürdürülmesi gerekir. Eğer düzenli olarak gerekli alt yapı sağlanamıyorsa ilaçtan beklenen başarı tam olarak elde edilemez. Bu açıdan yardım faaliyetlerinin devamlılığı önemlidir. Yardımseverlere bu akşam münasebetiyle teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X