Lösemi hastası Ahmet’e Dündar’dan sürpriz

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, iki ay önce lösemi teşhisi konulan 3 yaşındaki Ahmet Kıvanç Tavukçu’yu evinde ziyaret ederek, çok istediği yarış otomobili şeklindeki yataktan hediye etti.

Lösemi hastası Ahmet’e Dündar’dan sürpriz

Minik çocuğun hayalini gerçekleştiren Dündar, tedavi sürecinde de gerekli desteği vereceklerini söyledi.

Baba Semih Tavukçu’dan oğlunun durumu hakkında bilgi alan Başkan Dündar, “Ahmet, henüz yaşama yeni adım atmış, hayatın başında bir evladımız. Ne yazık ki, lösemi teşhisiyle tedavi görmekte. Belediyem Benimle ekibimizin çalışmaları sırasında ailenin durumundan haberdar olduk. Otomobilleri çok sevdiğini, yarış arabası şeklinde de bir yatak istediğini öğrendik. Moralini yükseltmek için çok istediği o yatağı alıp kendisine hediye ettik. Bu gün de bizzat evinde ziyaret edip durumu hakkında bilgi almak istedim. Gayet iyi, moralli gördüm. Oldukça zeki bir çocuk, inşallah kısa sürede sağlığına kavuşur. Kendisine Allah’tan acil şifalar diliyorum. Ahmet’in iyileşmesi için elimizden gelen her türlü desteği veremeye hazırız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X