LÖSEV & lösemili çocuklar Anıtkabir’de Ata’larına söz verecekler

Bu yıl 21.’si düzenlenen ULUSLARARASI LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR AYI kapsamında 10 Haziran 2022 Cuma günü (bugün) saat 15.30’da LÖSEV tarafından Anıtkabir ziyaret edilecek.

LÖSEV & lösemili çocuklar Anıtkabir’de Ata’larına söz verecekler

Lösemili Çocuklar ve onların anne ve babaları ile Büyük LÖSEV Ailesinin katıldığı törende hem ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’e bağlılık sunulacak hem de Lösemili Çocuklar tarafından söz verilecektir:

Sevgili Atam,

Sen çok zor koşullarda Kurtuluş Savaşı ilan ederek düşmanları nasıl yenip denize döktüysen biz de Lösemi Canavarı ile savaşarak yeneceğiz ve zaferimizi ilan edeceğiz. Senin izindeyiz ve emanetin LÖSEV gençliğindedir. Sen rahat uyu.

Binlerce kişinin katılacağı törende LÖSEV Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Pediatrik Hematolog & Onkolog Dr. Üstün Ezer ise Anıtkabir protokol defterine şunları kaydedecektir,

Sevgili Atam, Ulu Önderimiz,

Kurduğun ülkede, açtığın yolda senin izinden kararlılıkla yürüyoruz. Bugüne kadar Lösemili Çocuklarımıza çıkarılan engeller ve ödetilen bedeller karşısında yılmadık, yorulmadık. Bundan sonra senin bıraktığın bayrağı devir alarak ‘Nerede kalmıştık’ diyeceğiz. Seni şükranla anıyor ve hasretle özlüyoruz.

Dr. Üstün Ezer

LÖSEV ANITKABİR ZİYARETİ – TÖRENİ

Tarih: 10 Haziran Cuma (Bugün)

Saat: 15.30 Aslanlı Yoldayız

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X