LÖSEV’li miniklerden Olay’a ziyaret

LÖSEV’in destekleriyle hastalığı yenen minikler, dün OLAY Medya’yı ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. LÖSEV İl Koordinatörü Füsun Emecan Özcan, gazetecilerin faaliyetlerini duyurma adına kendilerine verdikleri desteklerden dolayı

LÖSEV’li miniklerden Olay’a ziyaret

LÖSEV’in 1998 yılında lösemili çocukların tedavisi amacıyla kurulduğunu söyleyen Özcan, 2000 yılında ise Türkiye’nin ilk Lösemili Çocuklar Hastanesi’ni faaliyete geçirdiklerini belirtti. Türkiye’de her yıl binlerce çocuğun lösemi hastalığına ansızın yakalandığını, tedavisi için en güzel yaşlarında okulundan, evinden ve ailesinden uzak kaldığını anlatan Özcan, “Lösemi hastalığının tedavisi uzun ve çok pahalı. Biz LÖSEV olarak maddi imkanı olmayan ailelerin çocuklarına yapılan bağışlar ile hastanemizde ücretsiz olarak tedavi altına alıyoruz. Ayrıca ailelerin bu süreyi kolay atlatabilmesi için psikolojik olarak da danışmanlık hizmeti veriyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X