Ltso’dan Öğrencilere Ayakkabı Yardımı

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO) tarafından, Kırklareli iline bağlı Vize ilçesinde eğitim gören ihtiyaç sahibi 150 öğrenciye ayakkabı yardımı…

Ltso’dan Öğrencilere Ayakkabı Yardımı

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO) tarafından, Kırklareli iline bağlı Vize ilçesinde eğitim gören ihtiyaç sahibi 150 öğrenciye ayakkabı yardımı yapıldı. Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Danacı, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A.Ergin Okandeniz, Yönetim Kurulu Üyelesi Şevket Muntaş, Ahmet Girgin, LTSO Komite Üyeleri Aytaç Aksoy, Hasan Basri Korkmaz, Cengiz Arda ve Sadık Aykanat’nın katılımlarıyla düzenlenen programla 150 adet ayakkabı, ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edildi. “VİZE’DE 150 İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİMİZE AYAKKABI VERDİK” Yardımın Vize ilçesindeki köy okullarını da kapsadığını belirten Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Ergin Okandeniz, “Her yıl geleneksel olarak eğitim ve öğretim yılı başında ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yönelik ayakkabı yardımlarının dağıtımına bu sene Vize ilçesinde bulunan ihtiyaç sahibi öğrencileri de katmış bulunuyoruz. Bu yıl Vize’de 150 ihtiyaç sahibi öğrencimize ayakkabı yardımında bulunduk. Ben bu anlamda bizlere yardımcı olan okullardaki müdürlerimize, öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Bu yardımlarımızı her sene arttırarak devam ettirmek istiyoruz” dedi. Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Danacı da, bu örnek ve olumlu davranışlarından dolayı Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’nı kutladıklarını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X