Luis Advincula Timsah oluyor

Bursaspor, Perulu sağ bekin transferinde büyük mesafe katetti. 48 kez Peru Milli takım forması giyen ve bonservisi Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim’da olan 25 yaşındaki savunmacının birkaç gün içerisinde yeşil beyazlı renklere bağlanması bekleniyor.

Luis Advincula Timsah oluyor

Kadrosunu güçlendirmek için arayışlarına devam eden Bursaspor, savunmanının sağına düşündüğü ismi belirledi. Erdem Özgenç’in yanına bir isim almak için uzun süredir birçok futbolcuyla temasta olan yeşil beyazlılar, Luis Advincula’da karar kıldı. 25 yaşındaki Perulu oyuncu için kulübü Hoffenheim’le masaya oturan Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ve Mali Asbaşkan Kemal Güler’in büyük oranda anlaşmaya vardığı öğrenildi. 

BUNDESLİGA’YA TRANSFER OLDU AMA!

Alman kulübüyle 2016 yılına kadar anlaşması bulunan tecrübeli futbolcunun piyasa değeri 750 bin Euro olarak gözüküyor. 5 Ocak 2013’te Hoffenheim’a transfer olan ancak Bundesliga’da sadece 2 maçta forma giyen Luis Advincula, ardından birçok kulüpte kiralık olarak oynadı. Geçen sezonu Peru ligi takımlarından Sport Cristal’da geçiren deneyimli savunmacı 32 maçta forma giydi ve 7 asist üretti.

MİLLİ TAKIM KARİYERİ

Kariyerinde 180 maça çıkan ve 12 gol atıp, 18 asist yapan Advincula, 48 kez de Peru Milli Takımının formasını giydi. Copa America’da oynayan ve performansıyla öne çıkan isimlerden biri olan Perulu futbolcuyu yardımcı antrenör Ömer Erdoğan’ın canlı olarak birkaç kez izlediği belirtildi. Advincula’nın Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın uzun süredir takibinde olduğu isimlerden biri olarak biliniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X