Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Lüks villada rehine krizi!

İstanbul Büyükçekmece’de silahlı bir saldırgan, alacaklısı olduğu iş kadınının villasını bastı. Kadını ve kızını rehin alan saldırganı, eve giren özel harekat polisleri etkisiz hale getirdi.

İstanbul Büyükçekmece'de silahlı bir saldırgan, alacaklısı olduğu iş kadınının villasını

Edinilen bilgilere göre yüzü maskeli silahlı bir saldırgan, yüklü miktarda alacaklısı olduğunu iddia ettiği iş kadını Nurten Y.’nin Büyükçekmece Turgut Özal Bulvarı’ndaki villasına geldi. Villaya giren silahlı saldırgan, Nurten Y. ve kızını rehin aldı.

 

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis, rehin aldığı kadın ile birlikte cama çıkan saldırgan ile iletişim kurmaya çalıştı. Olay yerine operasyon ihtimaline karşı özel harekat timleri de sevk edildi. Kapıyı kırarak villaya giren özel harekat ekipleri, silahlı saldırganı etkisiz hale getirdi.

Gözaltına alınan zanlı emniyete götürülürken, kurtarılan rehine N.Y. sağlık kontrolü için ambulansla hastaneye götürüldü.